Katso tallenne: MyyntiKollektiivin Aamupalsu 14.2.2024

February 7, 2024
MyyntiKollektiivin Aamupalsu 14.2. klo 8.30–9.00

Agenda: Kyläkaupan Jarmo oli Suomen paras myyjä.

Palsussa mukana Aleksi Montonen (Custobar)

Kun 18-vuotias Aleksi ajaa 26 kilometrin päähän lähimpään kyläkauppaan vuonna 2004, Jarmo tunnistaa ikkunasta Aleksin Volkswagen Golfin. Aleksi astuu sisään kauppaan ja Jarmolla on valmiina tiskillä paketti lauantaimakkaraa, 6 kaljaa ja traktorin öljyt. 

Kun 34-vuotias Aleksi kävelee autokauppaan ostamaan kakkosautoa, myyjällä ei ole mitään hajua kuka Aleksi on. Aleksi on ostanut vuosi sitten uuden auton ja sen kanssa on ollut teknisiä ongelmia. Myyjä yrittää myydä Aleksille uutta samanlaista autoa, ja vihkoonhan se homma menee. 

Miksi vielä vuonna 2024 toimimme usein myyjinä täysin sokkoina, tietämättä asiakkaista juuri mitään? Meillä olisi saatavilla dataa ostoksista, verkkosivukäyttäytymisestä, demografiasta, mainosten klikkauksista ja vaikka mistä. Mutta monet meistä eivät hyödynnä näistä mitään, ainakaan tarpeeksi.

Tämä MyyntiKollektiivin Aamupalsu on sinulle, jos haluat tulla paremmaksi myyjäksi hyödyntämällä sitä tietoa, mitä asiakkaista jo saadaan.

Katso tallenne alta!

----------------

Mikä on Aamupalsu?

MyyntiKollektiivin Aamupalsujen tarkoituksena on jakaa myynnin ammattilaisille vertaistukea ja inspiraatiota arkeen. Aamupalsuissa vaihtuvat vieraat jakavat näkemyksiään ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

MyyntiKollektiivin Aamupalsuja juontavat MyyntiKollektiivin tuotannon tiimiläiset. Mukana menossa on pääkumppanimme Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA.

Käy katsomassa aiempien Aamupalsujen tallenteet täältä!