Katso tallenne: MyyntiKollektiivin Aamupalsu 1.11.2023

October 17, 2023
MyyntiKollektiivin Aamupalsu 1.11. klo 8.30–9.00

Agenda: Geneerisestä spämmistä kohdennettuun myyntityöhön

Palsussa mukana Sami Mäkinen (Profinder)

Yrityspäättäjät saavat tällä hetkellä todella paljon sähköposteja, puheluita ja muuta viestintää. Miten myyjä pystyy erottautumaan kaiken tämän metelin keskellä? 

Tänä päivänä myyntiviestin on oltava erityisen relevantti ja kohdennettu, mikäli myyjä haluaa saada tapaamisia sovittua. Asiakkaiden vaatimustaso myyntiorganisaatioita kohtaan on noussut ja yleisellä viestillä ei enää pääse läpi. Mutta miten kohdennettua myyntiä voi tehdä, jos käytössä on vain yleinen prospektilista?

Tässä MyyntiKollektiivin Aamupalsussa pureudutaan Samin kanssa kysymykseen “Kuinka siirtyä geneerisestä spämmäämisestä aidosti kohdennettuun myyntiin?”. 

Myyjille tämä Aamupalsu tarjoaa ideoita löytää ja luokitella prospekteja uudella tavalla. Jos taas vastuullasi on myyntitiimin johtaminen, tule oppimaan, kuinka saat tapettua perinteiset “ei oo ketään kelle soittaa” tyyliset tekosyyt prospektoinnin ympäriltä. Ja kun prospektoinnista ja kohdentamisesta puhutaan, liittyy se myös luonnollisesti CRM-dataan ja sen ajantasaisuuteen.

Katso tallenne:

----------------

Mikä on Aamupalsu?

MyyntiKollektiivin Aamupalsujen tarkoituksena on jakaa myynnin ammattilaisille vertaistukea ja inspiraatiota arkeen. Aamupalsuissa vaihtuvat vieraat jakavat näkemyksiään ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

MyyntiKollektiivin Aamupalsuja juontavat MyyntiKollektiivin tuotannon tiimiläiset. Mukana menossa kumppanina on Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA.

Käy katsomassa aiempien Aamupalsujen tallenteet täältä!