Ilmoittaudu mukaan: MyyntiKollektiivin Aamupalsu 14.8.2024: Matkaopas myyntityökalujen viidakkoon Aamupalsussa mukana Mikko Honkanen (Vainu).

June 17, 2024
MyyntiKollektiivin Aamupalsu 14.8. klo 8.30–9.00

Agenda: Matkaopas myyntityökalujen viidakkoon

Aamupalsussa mukana Mikko Honkanen (Vainu)

Eri tarpeisiin olevia myynnin työkaluja ja teknologioita on tuhansia, ja jokainen niistä markkinoi itseään sellaisena, jota ilman ei voi elää. Mutta ihan hyvinhän tässä elelee vähemmälläkin.

Uusista työkaluista on helppo innostua, mutta mitä hyvän myyntiorganisaation pyörittämiseen oikeasti tarvitaan? Mikko Honkanen (Vainu) lupaa tässä Aamupalsussa helpottaa myyjien ja myyntijohtajien tuskailua eri työkalujen kanssa.

Puolituntisen aikana Mikko tiivistää:
- Mitä työkaluja myyjällä on pakko olla ja mikä on ylimääräistä kivaa?
- Missä vaiheessa yrityksen elinkaarta kannattaa harkita eri myyntiteknologioita?
- Miten myyntistrategia vaikuttaa näihin teknologiavalintoihin?

Jos olet koskaan ollut hengästynyt kaikesta, mitä “pitäisi” osata ja käyttää, niin tämä jakso on sinulle. Pääset rauhoittumaan sen totuuden ääreen, että jokaista uutta ja kiiltävää työkalua ei ole pakko ottaa heti käyttöön.

Ilmoittaudu mukaan Lyytissä >>

---------------

Mikä on Aamupalsu?

MyyntiKollektiivin Aamupalsujen tarkoituksena on jakaa myynnin ammattilaisille vertaistukea ja inspiraatiota arkeen. Aamupalsuissa vaihtuvat vieraat jakavat näkemyksiään ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

MyyntiKollektiivin Aamupalsuja juontavat MyyntiKollektiivin tuotannon tiimiläiset. Mukana menossa on pääkumppanimme Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA.

Käy katsomassa aiempien Aamupalsujen tallenteet täältä!