Katso tallenne: MyyntiKollektiivin Aamupalsu 15.5.2024: Varmista liikevaihdon kasvu myynnin ja markkinoinnin tiiviillä yhteistyöllä. Aamupalsussa mukana Johanna Mikkonen (Vipu) ja Taina Ikola (Varma)

May 8, 2024
MyyntiKollektiivin Aamupalsu 8.5. klo 8.30–9.00

Agenda: Varmista liikevaihdon kasvu myynnin ja markkinoinnin tiiviillä yhteistyöllä

Aamupalsussa mukana Johanna Mikkonen (Vipu) ja Taina Ikola (Varma)

Myynnin ja markkinoinnin yhteistyöstä on puhuttu jo vuosikymmeniä. Tämän saman ajan myynnin ja markkinoinnin tiimit ovat tehneet suunnitelmia toisistaan erillään, ilman yhteistä kaupallista strategiaa. Näin toimimalla yritys menettää rahaa, ja lisäksi asiakaskokemus on heikkoa.

Tässä MyyntiKollektiivin Aamupalsussa käydään läpi myynnin ja markkinoinnin yhteisen kaupallisen prosessin kehittämistä niin teknologian kuin henkilöiden johtamisen näkökulmasta. Asiaa meille saapuu viipaloimaan Johanna Mikkonen (Vipu) ja Taina Ikola (Varma).

Johanna avaa, millainen rooli teknologialla on liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa ja kertoo yhteisten mittareiden asettamisesta. Taina on vienyt organisaatiossaan muutoksen läpi ja vastaa nykyisessä roolissaan Growth Leadina kaupallisesta prosessista sekä tuloksista. Hän jakaa käytännön vinkkejä, miten edistää myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä sekä miten nostaa asia johdon agendalle.

Tämä aamupalsu on sinulle, jos haluat kuulla:

  • Miten yhteistyö lisää yrityksen liikevaihtoa ja kannattavuutta?
  • Miten edistää muutosmatkaa, miten alkuun?
  • Mitkä ovat yhteistyön mittarit?
  • Mikä on  teknologian rooli yhteistyön edistämisessä ja todentamisessa?

Katso tallenne:

---------------

Mikä on Aamupalsu?

MyyntiKollektiivin Aamupalsujen tarkoituksena on jakaa myynnin ammattilaisille vertaistukea ja inspiraatiota arkeen. Aamupalsuissa vaihtuvat vieraat jakavat näkemyksiään ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

MyyntiKollektiivin Aamupalsuja juontavat MyyntiKollektiivin tuotannon tiimiläiset. Mukana menossa on pääkumppanimme Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA.

Käy katsomassa aiempien Aamupalsujen tallenteet täältä!