Katso tallenne: MyyntiKollektiivin Aamupalsu 18.10.2023

October 4, 2023
MyyntiKollektiivin Aamupalsu 18.10. klo 8.30–9.00

Agenda: Myynnin opiskelu ja valmentautuminen

Palsussa mukana Petri Parvinen (Makatemia)

“Otat puhelimen käteen ja alat soitella.” “Katso meidän myyntiprese, niin tiedät, mitä me myydään.” Tällaisia oppeja on pahimmillaan annettu myynnin tehtävissä aloittaville uusille työntekijöille.  Mutta entä kenen vastuulla on myyjän ammatillisen kehittymisen ylläpitäminen? Kannattaako myyntiä opiskella? Voiko huippumyyjäksi oppia ja valmentautua? 

Tässä MyyntiKollektiivin Aamupalsussa professori Petri Parvinen laukoo suoria mielipiteitään myynnin opiskelemisesta ja valmentautumisesta huippumyyjäksi. 

Petri lupaa vastata osallistujien kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin teemaan liittyen, joten kannattaa tulla linjoille ja jättää ilmoittautumisen yhteydessä jo ennakkokysymys Petrille! 

Ilmoittaudu tästä tuleviin MyyntiKollektiivin Aamupalsuihin!

----------------

Mikä on Aamupalsu?

MyyntiKollektiivin Aamupalsujen tarkoituksena on jakaa myynnin ammattilaisille vertaistukea ja inspiraatiota arkeen. Aamupalsuissa vaihtuvat vieraat jakavat näkemyksiään ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

MyyntiKollektiivin Aamupalsuja juontavat MyyntiKollektiivin tuotannon tiimiläiset. Mukana menossa kumppanina on Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA.

Käy katsomassa aiempien Aamupalsujen tallenteet täältä!