Katso tallenne: MyyntiKollektiivin Aamupalsu 21.2.2024: Myyjä, näin sovit palkastasi!

February 14, 2024
MyyntiKollektiivin Aamupalsu 21.2. klo 8.30–9.00

Agenda: Myyjä, näin sovit palkastasi!

Palsussa mukana Sanna Honkanen (Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA)

Myynnin parissa työskentelee lähtökohtaisesti hyvin tavoitteellisia ja motivoituneita tekijöitä, ja tällöin tärkeään rooliin nousee myös työstä saatu korvaus. Mitä kannattaa huomioida palkasta sopiessa ja milloin on sitten hyvä hetki nostaa oma palkka neuvottelupöydälle?

MyyntiKollektiivin Aamupalsun linjoilla kuulemme Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n työsuhdejuristi Sanna Honkasen näkemyksiä siihen, mitä erityisesti myyntityöhön liittyvissä palkkaneuvotteluissa kannattaa muistaa.

Tämän MyyntiKollektiivin Aamupalsun tavoitteena on antaa eväitä oman palkkaneuvottelun käymiseen, on kyseessä sitten uusi tai nykyinen työpaikka. Saat mukaasi työsuhdejuristin ohjeita mm. palkasta, provisioista, bonuksista ja luontaiseduista sopimiseen sekä siihen, millaisissa tilanteissa työsuhdejuristiin kannattaa olla yhteydessä.

Tämä MyyntiKollektiivin Aamupalsu on sinulle, joka haluat omasta työstäsi sen ansaitseman korvauksen.

P.s. tämä aihe saa myös jatkoa MyyntiTreeneissä, mistä kuulet lisää myöhemmin.

----------------

Mikä on Aamupalsu?

MyyntiKollektiivin Aamupalsujen tarkoituksena on jakaa myynnin ammattilaisille vertaistukea ja inspiraatiota arkeen. Aamupalsuissa vaihtuvat vieraat jakavat näkemyksiään ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

MyyntiKollektiivin Aamupalsuja juontavat MyyntiKollektiivin tuotannon tiimiläiset. Mukana menossa on pääkumppanimme Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA.

Käy katsomassa aiempien Aamupalsujen tallenteet täältä!