Ilmoittaudu mukaan: MyyntiKollektiivin Aamupalsu 22.5.2024: Saisko ostovalmiita liidejä? T: laiska myyjä. Aamupalsussa mukana Antti Seppälä (Dista)

May 15, 2024
MyyntiKollektiivin Aamupalsu 22.5. klo 8.30–9.00

Agenda: Saisko ostovalmiita liidejä? T: laiska myyjä

Aamupalsussa mukana Antti Seppälä (Dista)

Outbound-myynnissä on montaa koulukuntaa. Kaikilla on omat kokemuksensa, mielipiteensä ja uskomuksensa myynnistä. Asia kuitenkin on niin, että myynti ei ole uskon asia. Myynti on numeroita; ykkösiä ja nollia. Oma myyntitaktiikka kannattaa siis perustaa dataan eikä mutuun.

Dista keräsi tiedot viimeisen 3 vuoden aikana käydyistä puheluista ja soittoyrityksistä ja analysoi niitä monelta kantilta. Tämä 650 000 nostettua luuria sisältävä analyysi kertoo mm., että onnistunut buukkipuhelu kestää keskimäärin hieman yli 3 minuuttia.

Kolmessa minuutissa pitää siis saada päättäjä pysähtymään, saada hänet ymmärtämään, mistä on kyse, kartoittaa tarve, myydä ajatus tapaamisesta ja vielä varmistaa, onko asia ajankohtainen.

Onko tämä edes mahdollista?

  • Miksi myyjät haluavat ostovalmiita liidejä ja lämpimiä tapaamisia?
  • Mistä hyvä myyntitapaaminen koostuu tai onko sellaista edes olemassa?
  • Mikä on myyjän vastuulla tapaamisessa, mikä buukkitiimin tai ulkoistetun kumppanin? 

Tässä MyyntiKollektiivin Aamupalsussa puhutaan myynnin lainalaisuuksista suoraan. Vieraamme Antti Seppälä (Dista) antaa muutaman käytännön vinkin myyntiputken rakentamiseen ja vauhdittamiseen. 

Ilmoittaudu mukaan Lyytistä >>

---------------

Mikä on Aamupalsu?

MyyntiKollektiivin Aamupalsujen tarkoituksena on jakaa myynnin ammattilaisille vertaistukea ja inspiraatiota arkeen. Aamupalsuissa vaihtuvat vieraat jakavat näkemyksiään ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

MyyntiKollektiivin Aamupalsuja juontavat MyyntiKollektiivin tuotannon tiimiläiset. Mukana menossa on pääkumppanimme Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA.

Käy katsomassa aiempien Aamupalsujen tallenteet täältä!