Katso tallenne: MyyntiKollektiivin Aamupalsu 29.11.2023

November 15, 2023
MyyntiKollektiivin Aamupalsu 29.11. klo 8.30–9.00

Vähemmän CRM-adminia ja enemmän kauppaa – onko unelma mahdollinen?

Palsussa mukana Nicolas Paanalahti Abrahamsson (Oneflow) ja Markus Jääskeläinen (Lyyti)

Myyjä! Haluatko tehdä vähemmän CRM-adminia ja enemmän kauppaa?

Myyntijohtaja! Haluatko, että niistä sovituista prosesseista pidetään kiinni ja CRM-hygienia pysyy kunnossa ilman jatkuvaa muistuttelua?

Tule linjoille.

Tässä MyyntiKollektiivin Aamupalsussa puhutaan siitä, miten jokaisesta myyjästä voidaan tehdä sopimuslegenda. Miksi on tärkeää niin myyjää kuin asiakasta ajatellen, että asiakirjaruljanssi saadaan helpoksi? Teemaan liittyy muutakin kuin ensimmäisenä mieleen tulevat sähköiset allekirjoitukset: liiketoimintaa voidaan tehostaa monessa kohdassa erilaisilla työtä digitaalisesti helpottavilla alustoilla.

Miten tämä näkyy konkreettisesti niin myyjän kuin myyntijohtajan arjessa? Aiheesta ovat näkökulmia Aamupalsuun tuomassa myyjän ja myynnin johdon arkea itsekin elävät Nicolas ja Markus. Tulossa täysi tykitys konkretiaa siitä, millaista on tehdä töitä toimivilla järjestelmillä.

Katso tallenne:

----------------

Mikä on Aamupalsu?

MyyntiKollektiivin Aamupalsujen tarkoituksena on jakaa myynnin ammattilaisille vertaistukea ja inspiraatiota arkeen. Aamupalsuissa vaihtuvat vieraat jakavat näkemyksiään ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

MyyntiKollektiivin Aamupalsuja juontavat MyyntiKollektiivin tuotannon tiimiläiset. Mukana menossa kumppanina on Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA.

Käy katsomassa aiempien Aamupalsujen tallenteet täältä!