Katso tallenne: MyyntiKollektiivin Aamupalsu 31.1.2024

January 24, 2024
MyyntiKollektiivin Aamupalsu 31.1. klo 8.30–9.00

Mitä on hyvä myyntijohtajuus? Vaatimukset ja taidot nykypäivän menestyneelle myyntijohtajalle

Palsussa mukana Ilona Ylinampa (Fujitsu)

Harvalla Suomessa on samanlaista johtamiskokemusta sekä kasvuyhtiöistä että kansainvälisistä suuryrityksistä kuin Ilonalla, joka on moneen kertaan palkittu myynnin johtaja. Ilona on yksi harvoista suomalaisista nuorista naisista, joka työskentelee globaalissa suuryrityksessä varatoimitusjohtajana vastaten myynnistä, markkinoinnista ja portfoliosta.

Onko myynnin johtaminen salatiedettä? Pitääkö myyntijohtajan olla kova, numeroita murskaava johtajatyyppi vai empaattinen ja eteenpäin auttava tukija? Millainen on nykypäivän myyntijohtaja, joka johtaa sekä tuloksia että ihmisiä? Tähän aiheeseen pääsemme pureutumaan vieraamme kanssa. Lupaamme viisi konkreettista pointtia jotka vievät kohti parempaa myyntijohtajuutta! 

Jos olet myyntijohtaja: Tule oppimaan paremmaksi työssäsi Vuoden Myyntijohtajaksi palkitulta henkilöltä. 

Jos olet myyjä: Tule linjoille, niin tiedät mitä voit jatkossa vaatia omalta esihenkilöltäsi arjessa. 

Katso tallenne alta! 

----------------

Mikä on Aamupalsu?

MyyntiKollektiivin Aamupalsujen tarkoituksena on jakaa myynnin ammattilaisille vertaistukea ja inspiraatiota arkeen. Aamupalsuissa vaihtuvat vieraat jakavat näkemyksiään ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

MyyntiKollektiivin Aamupalsuja juontavat MyyntiKollektiivin tuotannon tiimiläiset. Mukana menossa on pääkumppanimme Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA.

Käy katsomassa aiempien Aamupalsujen tallenteet täältä!