Ilmoittaudu mukaan Myyntijohdon iltapäivään 5.9.2024: Vain myyntijohtaja ymmärtää myyntijohtajaa – ratkaisuja myyntijohtajan arjen haasteisiin

June 11, 2024

MyyntiKollektiivin tilaisuus:

Vain myyntijohtaja ymmärtää myyntijohtajaa – ratkaisuja myyntijohtajan arjen haasteisiin

  • Milloin: to 5.9.2024 klo 14.00 alkaen
  • Missä: Workland Teurastamo, Lautatarhankatu 10, 00580 Helsinki
  • Hyvä tietää: Tapahtuma on tarkoitettu ainoastaan myyntijohtajille. Tapahtuma on veloitukseton.

Ilmoittaudu mukaan Lyytistä >>

Haluamme antaa tukemme tärkeää, haastavaa ja paineistettua työtä tekeville myynnin johtajille. MyyntiKollektiivi kutsuu sinut mukaan myyntijohtajille suunnattuun iltapäivään. Sillä vain myyntijohtaja voi ymmärtää toista myyntijohtajaa.

Tilaisuudessa ratkaistaan neljä myyntijohtajien arjessa toistuvaa ongelmaa, joista olemme saaneet avunpyyntöjä. Paneudumme suorituskyvyn johtamiseen, myynnin organisoitumiseen, prospektointiin ja myynnin suunnitteluun sekä datalla johtamiseen.

Myynnin johtajille ei ole ollut omaa vertaisryhmää. Tämä tilaisuus on lähtölaukaus myynnin johtajien omalle verkostolle, ja siksi ohjelma pitää sisällään myös sparripiirejä sekä aikaa käsikirjoittamattomille kohtaamisille.

Tilaisuudesta ei tule streamia tai tallennetta. Haluamme rakentaa aitoa verkostoitumista ja keskusteluyhteyttä. Tilaisuus on veloitukseton. Mukaan mahtuu 50 myyntijohtajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan Lyytistä >>